ελεγχοσ & χαρτογραφηση σπιλων!

Το μελάνωμα είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος καρκίνου του δέρματος που εμφανίζεται ως κοινός σπίλος (κρεατοελιά).

Η ΝΟΤΑ αποτελεί την 1η παγκοσμίως φορητή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό πιθανού καρκίνου του δέρματος στο αρχικό του στάδιο. Η συχνή χρήση της συσκευής αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες περιορισμού της απαραίτητης θεραπείας στη χειρουργική αφαίρεση του σπίλου, αποφεύγοντας την ανάγκη χημειοθεραπείας και αποτρέποντας την εξάπλωση των μεταστάσεων στο σώμα σας.

Image
Image
Image

Ελέγχετε τακτικά τους σπίλους σας!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το μελάνωμα διαφέρει από έναν φυσιολογικό σπίλο επειδή ανταποκρίνεται διαφορετικά σε μια ηλεκτρική ώθηση.

Η συσκευή NOTA βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν από τον περασμένο αιώνα. Η τεχνολογία λειτουργεί συγκρίνοντας το ηλεκτρικό σήμα από ένα υγιές τμήμα του δέρματος με αυτό ενός ύποπτου μελανώματος.

Aσφαλής καταγραφή

Το NOTA mole tracker είναι μια «’Εξυπνη» συσκευή που συνοδεύεται από μία εφαρμογή Smart App για χαρτογράφηση και έλεγχο κρεατοελιών. Το NOTA είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση για παιδιά, ηλικιωμένους και έγκυες γυναίκες.

Η τεχνολογία ανάλυσης βιοεμπέδησης της συσκευής χρησιμοποιείται συνήθως σε ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης και έξυπνες ζυγαριές που είναι σε θέση να καθορίσουν τη σύσταση του σώματός σας (αναλογία μυών, λίπους και οστών).

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο NOTA mole tracker να καταγράφει όλους τους τύπους καρκίνου του δέρματος: μελάνωμα, βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (BCC) και ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα (SCC), που συχνά εμφανίζονται ως κρεατοελιές και κηλίδες στο δέρμα καθώς και ως προκαρκινικές ασθένειες (ακτινική κεράτωση) και φλεγμονή.

H Τεχνολογία στη πρόληψη της υγείας

Η καλύτερη πρόληψη του καρκίνου του δέρματος είναι να ελέγχετε τακτικά τους σπίλους σας στο σπίτι!

Είναι ασφαλής ή υποβόσκει κίνδυνος;

Ελέγξτε τον σπίλο σας και λάβετε το αποτέλεσμα σε 20 δευτερόλεπτα!

Image
Image
Image

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Φορητότητα

Φορητότητα

Το NOTA χωράει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και είναι βολικό στη μεταφορά του.
Υπενθυμίσεις

Υπενθυμίσεις

Οι ύποπτοι σπίλοι απαιτούν τακτική παρακολούθηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις στην εφαρμογή για να παρακολουθείτε την εξέλιξη!
Ιστορικό

Ιστορικό

Η εφαρμογή διατηρεί το ιστορικό μετρήσεων για κάθε μεμονωμένο σπίλο και μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τα δεδομένα.
Προφίλ

Προφίλ

Παρακολουθήστε τα ιατρικά σας αρχεία εισάγοντας τις διαγνώσεις του γιατρού σας στην εφαρμογή. Αυτά τα δεδομένα συγχρονίζονται με τον λογαριασμό σας και θα παραμείνουν διαθέσιμα ακόμα και αν αλλάξετε το τηλέφωνό σας.
Για όλη την οικογένεια

Για όλη την οικογένεια

Εγκαταστήστε την εφαρμογή NOTA για κάθε μέλος της οικογένειας και χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή όλοι μαζί.
Υποστήριξη

Υποστήριξη

Προσφέρουμε έναν λεπτομερή οδηγό βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης της συσκευής και οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.
Image

FAQ

Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά το δέρμα σας. Όσο συχνότερα εξετάζετε το δέρμα σας, τόσο πιο πιθανό είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές.

Εάν έχετε σπίλο που:

- έχει αλλάξει μέγεθος, σχήμα ή χρώμα - έχει γίνει επώδυνος ή έχει φαγούρα - έχει φλεγμονή, άρχισε να αιμορραγεί ή έχει κρούστα - φαίνεται ασυνήθιστος και δεν έχει εξαφανιστεί μετά από μερικές εβδομάδες. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον κανόνα ABCDE.

Είναι φυσιολογικό για:

- τα μωρά να γεννηθούν με κρεατοελιές - την εμφάνιση νέων σπίλων – ειδικά σε παιδιά και εφήβους - τις κρεατοελιές να ξεθωριάζουν ή να εξαφανίζονται καθώς μεγαλώνετε - τις κρεατοελιές να γίνουν ελαφρώς πιο σκούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Εάν ανησυχείτε για τυχόν νέες ή υπάρχουσες κρεατοελιές ή μελαγχρωματικές βλάβες, είναι σημαντικό να τις ελέγξετε.

Help Center

Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις -> Καλέστε μας στο 210-981-1181 ή στείλτε μας email στο info@unilife.gr

Τι πρέπει να γνωρίζετε

01

Έξυπνη συσκευή

H συσκευή δεν προσφέρει ιατρικές συμβουλές ή διαγνώσεις. Απλώς διευκολύνει την δυνατότητα αυτο-παρακολούθησης.

02

Βιοεμπέδηση

Χρησιμοποιώντας ευαίσθητα ηλεκτρόδια, η συσκευή μπορεί να μετρήσει μικροσκοπικές διαφορές στη σύνθετη αντίσταση στο δέρμα και τις κρεατοελιές.