Έμμεση Θερμιδομετρία

O 1ος Παγκοσμίως Φορητός Μετρητής Μεταβολισμού

icare24 smart app
Ακρίβεια Μέτρησης

Υψηλή ακρίβεια (Ο2/CO2<1%) στη μέτρηση μεταβολισμού με τη μέθοδο Έμμεσης Θερμιδομετρίας.

breezing pro

Επικυρωμένη Πρωτοποριακή Τεχνολογία

Ενώ οι υπολογισμοί μέσω εξισώσεων παρέχουν τον μέσο όρο RMR/REE, κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το υπολογισμένο RMR/REE με τη χρήση μεταβολικής εξίσωσης για έναν ασθενή είναι παραπλανητικό με σφάλμα έως και 1000 kcal την ημέρα.

Τώρα με τη χρήση της συσκευής Breezing Pro, είναι δυνατή η ακριβής μέτρηση REE/RMR/RQ, παρέχοντας αποτέλεσμα και των δύο στοιχείων (O2/CO2 στην αναπνοή), με χαμηλό κόστος μέτρησης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Breezing Pro
Καινοτομία στη διαχείριση βάρους

Εύκολη και αποτελεσματική αξιολόγηση του Μεταβολικού Ρυθμού

icare smart app
Ανάλυση στοιχείων και ακρίβεια στη μέτρηση!
Σε μόλις 10 λεπτά, η συσκευή Breezing μετρά με πλήρη ανάλυση και ακρίβεια τον μεταβολισμό του ασθενή σας και αξιολογεί το αναπνευστικό πηλίκο (RQ) χωρίς προβλέψεις. Είναι πολύ σημαντικό να μετρήσετε το RQ, αντί να υποθέσετε ότι είναι π.χ.0,85 καθώς το RQ ποικίλλει ανάλογα με τη γενετική, τη σύσταση σώματος, το ιστορικό βάρους, το φύλο και τη διατροφή. Η συσκευή Breezing έχει 1 χρόνο εγγύησης.

γιατί Breezing Pro;

Ολοκληρωμένη
λύση
στη μέτρηση μεταβολισμού

k
H Eπιστήμη

Το Breezing βασίζεται σε αποδεδειγμένη επιστήμη και κλινικά επικυρωμένη τεχνολογία.

Η Συσκευή
Η Συσκευή
Απλή χρήση: τοποθετήστε τον βιοαισθητήρα, φορέστε τη συσκευή και αναπνεύστε για 10 λεπτά. Δεν απαιτείται μακροχρόνια ρύθμιση και χειροκίνητη βαθμονόμηση. 
Τα Αποτελέσματα
Τα Αποτελέσματα
Μέτρηση με ακρίβεια των δεδομένων (REE/RMR και RQ) με την αναπνοή και τη χρήση ενός βιοαισθητήρα O2/CO2, συγχρονίζοντας τα δεδομένα μέσω της εφαρμογής για κινητά και ταμπλέτες.
O Βιοαισθητήρας
O Βιοαισθητήρας

Αποκλειστική τεχνολογία βιοαισθητήρα O2 και CO2 που παρέχει ακριβή μέτρηση RMR.

Η Εφαρμογή
Η Εφαρμογή

Η "έξυπνη" εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στη μέτρηση εμφανίζοντας αναλυτικά αποτελέσματα, το ιστορικό και την πρόοδο του ασθενή στο χρόνο. 

Επικύρωση ακρίβειας
Επικύρωση ακρίβειας
Με βάση κλινικές μελέτες και εργαστηριακές δοκιμές, η ακρίβεια του Breezing είναι ~100% σε σύγκριση με την μέθοδο αναφοράς Douglas Bag που αποτελεί και Gold standard.

Η τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Προϊόν της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, αυτή η μοναδική φορητή συσκευή θα σας δώσει λεπτομερή και αξιόπιστα στοιχεία μετρήσεων REE/RMR και RQ σε απόλυτα προσιτή τιμή, κάτι που θα σας επιτρέψει και τη συχνή παρακολούθηση του μεταβολισμού!