Νοσηλεία Κατ' Οίκον

Περιηγηθείτε στην πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα Κατ' Οίκον Νοσηλείας και επιλέξετε τις κατάλληλες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες που έχετε!

Άμεση Εξυπηρέτηση!

Image
Οι υπηρεσίες iCare24 παρέχονται από υψηλού επιπέδου κλινικής τεχνογνωσίας διπλωματούχους και πιστοποιημένους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες σε οποιονδήποτε χρειάζεται νοσηλευτική υπηρεσία ή φροντίδα. Η νοσηλευτική μας ομάδα διασφαλίζει ότι η εξατομικευμένη φροντίδα αντανακλά τους στόχους και τις προσωπικές επιλογές του ασθενή.

Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του ασθενή και την προτεινόμενη αγωγή του θεράποντος γιατρού , η ομάδα μας θα παράσχει εξειδικευμένη νοσηλευτική ή θεραπευτική φροντίδα όταν χρειάζεται βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη βοήθεια για αξιολόγηση, θεραπεία, διαχείριση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε κατάστασης υγείας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για τη συνέπεια και την υψηλής ποιότητας φροντίδα μας. Οι υπηρεσίες iCare24 παρέχονται σε όλη την Αττική!
Το αδειοδοτημένο νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι άμεσα διαθέσιμο για τη φροντίδα των αγαπημένων σας.

Υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές υπηρεσίες

Οι καλύτερες υπηρεσίες σε συνδυασμό με τα τεχνολογικά μας εργαλεία μπορούν να συμβάλλουν άριστα στη διαχείριση της υγείας του ασθενή!

Υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που μπορούν να χορηγηθούν εύκολα στο σπίτι του ασθενή από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό. Επιπρόσθετα παρέχεται υπηρεσία ειδικής φροντίδας σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τις ποικίλες ανάγκες και απαιτήσεις των ηλικιωμένων.
Διεξάγονται διαγνωστικές εξετάσεις από εξειδικευμένη νοσηλευτική ομάδα ληπτών. Σε συνεργασία με εξειδικευμένο διαγνωστικό κέντρο προσφέρουμε αιματολογικές, βιοχημικές και μοριακές εξετάσεις στο χώρο του ασθενή.
Η πιστοποιημένη νοσηλευτική μας ομάδα παρέχει μοναδικές ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες μετρήσεων υγείας και άμεσης επικοινωνίας με τους επαγγελματίες υγείας. Καλέστε μας εάν πρόκειται για τη μέτρηση ζωτικών σημείων ή την τοποθέτηση holter ρυθμού. Μία κοινωνική προσέγγιση για όλους.